Gigt​ eller bare stivbenet hunde

Knager leddene ?

Alle hunde kan rammes af gigt og ikke kun ældre hunde rammes. Gigtlidelsen kan gøre bevægeligheden i leddene nedsat, dels på grund af fortykket ledkapsel, og dels på grund af smerte i leddet, når dette er i yderpositioner. Senere i udviklingen kan der høres krepitation (en skrabende/knasende lyd) når benet bøjes og strækkes.

Av!

Forandret muskulatur og overbelastning af andre led kan være en følge af det forkerte belastningsforhold, som et syg led medfører. Dette fører desuden ofte til en smertefuld tilstand i muskulaturen, som nogle gange kan være endnu mere ubehagelig for hunden end ledsmerten i sig selv. ​

På grund af smerte eller stivhed, er hunde med gigt ofte uvillige eller ude af stand til at udføre visse former for bevægelser eller øvelser, så som at rejse sig, hoppe, gå på trapper, jagt eller brugsarbejde.

Fysioterapien sigter mod bedst mulig bevægelighed mod det normale og har en fantastisk effekt på musklerne og derved også leddene. Man tilstræber at bevare fleksibiliteten som hunden har tilbage, men allerhelst tilstræbes at skabe øget bevægelighed.

Smertelindring er også en væsentlig del af fysioterapien, hvilket er en afgørende faktor for hundens velbefindende - særligt ved "stive led" det vil sige, led med moderat eller stærkt nedsat bevægelighed.

Uddannet styrkeinstruktør for hunde

Læs mere her

​Dyrlægeeksamineret rehabiliteringsterapeut

Lær mere om mig her

​Tryg, kompetent og personlig behandling

Se mine priser her

Betal kontant eller med MobilPay💵nr.406863

Om kl​inikken

​​Jeg går op i at din hund får den bedst mulige oplevelse tilpasset dens behov, og at de planer der laves er i samarbejde med dig.

Jeg har altid kun en hund af gangen, og der er rolig atmosfære.

CVR: 42332674

Mine åbningstider er vejledende - ring og lad os finde en tid

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

16.00 - 19.00

Lukket

16.00 - 20.00

17.00 - 19.00

13.00 - 17.00

10.00-16.00

Lukket

Kontakt mig

Teestrupvej 40, 4690 Haslev

​Få rutev​ejledni​ng her

​​Telefon: 24 27 50 70

Find mig på Facebook: Teestrup Hundefys og Rehabilitering.

​Hos mig kan du betale kontant eller med MobilePay.