Massage, ro og afslapning​

Massage der hjælper

På grund af smerte eller stivhed, er hunde med gigt ofte uvillige eller ude af stand til at udføre visse former for bevægelser eller øvelser, så som at rejse sig, hoppe, gå på trapper, jagt eller brugsarbejde.

Massage sigter mod bedst mulig afspænding af musklerne. Massage har en fantastisk effekt på musklerne og derved også leddene som giver smerter. Man tilstræber at bevare fleksibiliteten som hunden har tilbage, men allerhelst tilstræbes at skabe øget bevægelighed.

Smertelindring er også en væsentlig del af massagen, hvilket er en afgørende faktor for hundens velbefindende - særligt ved "stive led", Det vil sige, led med moderat eller stærkt nedsat bevægelighed

Afstressende En hund der går med led/muskelsmerter er konstant negativt påvirket af ledsmerterne. Dette kan stresse hunden. Massagen afspænder musklerne og kan give en smertelindring der bemærkes. 

Hvis gigten er afdækket af en dyrlæge, kan der være mulighed for at hunden får smertestillende medicin der samtidigt har en antiinflammatorisk virkning og suppleret med massagen (og fysioterapi), kan det øge livskvaliteten mærkbart for hunden.

Uddannet styrkeinstruktør for hunde

Læs mere her

​Dyrlægeeksamineret rehabiliteringsterapeut

Lær mere om mig her

​Tryg, kompetent og personlig behandling

Se mine priser her

Betal kontant eller med MobilPay💵nr.406863

Om kl​inikken

​​Jeg går op i at din hund får den bedst mulige oplevelse tilpasset dens behov, og at de planer der laves er i samarbejde med dig.

Jeg har altid kun en hund af gangen, og der er rolig atmosfære.

CVR: 42332674

Mine åbningstider er vejledende - ring og lad os finde en tid

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

16.00 - 19.00

Lukket

16.00 - 20.00

17.00 - 19.00

13.00 - 17.00

10.00-16.00

Lukket

Kontakt mig

Teestrupvej 40, 4690 Haslev

​Få rutev​ejledni​ng her

​​Telefon: 24 27 50 70

Find mig på Facebook: Teestrup Hundefys og Rehabilitering.

​Hos mig kan du betale kontant eller med MobilePay.