High perfermance​

Sports- og brugshunde

Hunde der knokler, og har et højt og krævende aktivitetsniveau, har brug for en højt fungerende fysik. Der er mange forskellige konkurrence - og arbejdsformer, men ens for dem alle er, at hunden skal have en optimal performance og udholdenhed.

Om det er jagthunde, der skal præstere over mange timer og lange løbeture i ujævnt terræn, eller om det er agility, hvor der højt tempo og belastning på leddene, er underordnede. Fysioterapien og massagen tilpasses den enkelte hund og indsatsen fokuseres i et samarbejde mellem ejer og jeg.

Forebyggelse af skader er en vigtig indsats. Ved fysioterapi og massage forebygges skader ved at holde muskler, sener og ledbånd sunde og fleksible, samt stimulerer de neurologiske signaler. Øget blodgennemstrømning sikre sundt flow af ilt og næringsstoffer samt udskillelse af affaldsstoffer.

Musklerne, i hundens krop, sikrer fri bevægelighed, de stabiliserer leddene og fungere samtidigt som et kæmpe sanseapparat som har indflydelse på hundens evne til at spænde musklerne på afgørende tidspunkter, opretholde muskelspændingen og fuld kontrol af bevægelserne. Denne finjusteret evne beskytter samtidigt leddene.

Nogle brugshunde som jagthunde eller polarracerne, der hovedsageligt har deres høje arbejdsydelse i efterår og vinter, har brug for at blive holdt fit før arbejdssæsonen går i gang.

Uddannet styrkeinstruktør for hunde

Læs mere her

​Dyrlægeeksamineret rehabiliteringsterapeut

Lær mere om mig her

​Tryg, kompetent og personlig behandling

Se mine priser her

Betal kontant eller med MobilPay💵nr.406863

Om kl​inikken

​​Jeg går op i at din hund får den bedst mulige oplevelse tilpasset dens behov, og at de planer der laves er i samarbejde med dig.

Jeg har altid kun en hund af gangen, og der er rolig atmosfære.

CVR: 42332674

Mine åbningstider er vejledende - ring og lad os finde en tid

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

16.00 - 19.00

Lukket

16.00 - 20.00

17.00 - 19.00

13.00 - 17.00

10.00-16.00

Lukket

Kontakt mig

Teestrupvej 40, 4690 Haslev

​Få rutev​ejledni​ng her

​​Telefon: 24 27 50 70

Find mig på Facebook: Teestrup Hundefys og Rehabilitering.

​Hos mig kan du betale kontant eller med MobilePay.