Om mig

Jeg hedder Maria Thielke Hansen er 48 år og er uddannet dyrelægeeksamineret Rehabiliteringsterapeut for hunde ved Nordre Dyrehospital i Århus i 2020. Jeg blev i julen 2021 færdig som styrkeinstruktør for hunde (hundefitness, balance og koordination) fra Nordisk Heste- og hundetrapiskole som er medlem af norsk fysio- og rehabiliteringsforbund.

Jeg brænder for at arbejde med hundens fysik og at sikre hundens velbefindende. Jeg finder det dybt fascinerende, at man ved hjælp af fysioterapeutiske greb/øvelser, massage og styrketræning, kan øge hundens velbefindende, ydeevne og livskvalitet markant. 

 

Baggrunden for uddannelsen

Dyrlæge Jacob Andersen, der forestod undervisningen, har undervist i fysioterapi de seneste 6 år i Danmark. Herudover har Jacob undervist i kiropraktik i 11 år i Tyskland og England.

For mig har det været fuldkommen afgørende, at undervisningen er evidensbaseret, og at jeg kunne få indgående teoretisk viden. Den praktiske udførelse af fysioterapien var en slags mesterlærer princip, så greb og praktisk udførelse blev observeret af en faguddannet.

Jeg føler mig derfor fagligt rustet til forskellige problemstillinger i  bevægeapparatet og mødet med din hund. 

Mit øvrige arbejdsliv

Jeg blev uddannet skolelærer i 2001 og har arbejdet både med børn og voksne de seneste 22 år. Jeg holder meget af mit job, og forener begge jobs ligeligt.

 

Jeg har haft hunde hele livet og har de sidste 16 år haft FT Labradors, som er en apporterende jagthund med god næse, viljestyrke og evnen til at koncentrere sig i længere tid. De har en fabelagtig fysik!

Det er min mand, der går på jagt, men det er os begge der træner hundene.​ Vi benytter os af hundetrænere og træningsmetoder der bygger på positiv forstærkning og shaping. 

Vi har, som noget nyt, kastet os ud i trækhundesporten. Vi kører med mountainbike og kickbikes. Dejligt sport, hvor hunden kan arbejde for fuld styrke.

 I 2020 påbegyndte jeg uddannelsen som rehabiliteringsterapeut for hunde (fysioterapi), da jeg gennem hundetræningen og arbejdet med jagthundene, kan se at det er vejen frem at tænke i forebyggelse . 

I 2020 valgte vi samtidigt at påbegynde byggeriet af min hundeklinik på hjemmeadressen og i 2021 stod den klar, så jeg nu har frie muligheder for, at arbejde med det jeg holder af.

Jeg håber, vi ses :-)

Maria

Uddannet styrkeinstruktør for hunde

Læs mere her

​Dyrlægeeksamineret rehabiliteringsterapeut

Lær mere om mig her

​Tryg, kompetent og personlig behandling

Se mine priser her

Betal kontant eller med MobilPay💵nr.406863

Om kl​inikken

​​Jeg går op i at din hund får den bedst mulige oplevelse tilpasset dens behov, og at de planer der laves er i samarbejde med dig.

Jeg har altid kun en hund af gangen, og der er rolig atmosfære.

CVR: 42332674

Mine åbningstider er vejledende - ring og lad os finde en tid

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

16.00 - 19.00

Lukket

16.00 - 20.00

17.00 - 19.00

13.00 - 17.00

10.00-16.00

Lukket

Kontakt mig

Teestrupvej 40, 4690 Haslev

​Få rutev​ejledni​ng her

​​Telefon: 24 27 50 70

Find mig på Facebook: Teestrup Hundefys og Rehabilitering.

​Hos mig kan du betale kontant eller med MobilePay.